Maandag 11 juli 2022 t.e.m. Donderdag 21 juli 2022: Verrekamp (Castors, Wezels en Vossen)
(jeugdwerking)

Binnen enkele maanden is het weer zover! Van 11 juli t.e.m. 19 juli gaat het jaarlijkse verrekamp terug door. Het thema van dit jaar zullen we nog even geheim houden, maar gegarandeerd plezier! Voor de castors, wezels en vossen gaat het kamp op 11 juli van start. We spreken af aan het station van Lichtervelde. Het kamp eindigt op 21 juli. Tijdstippen worden nog in het kampboekje meegedeeld. 

De leiding staat in ieder geval al te popelen om erin te vliegen! Jullie ook? Je kan je inschrijven via deze link Klik hier. Gelieve ten laatste op 10 juni je in te schrijven. Als je vragen hebt, kan je altijd bij iemand van de leiding terecht of contacteer ons via jeugd@verrekijkerlichtervelde.be 

Wanneer je ingeschreven bent, ontvang je ongeveer één week voor de aanvang van het kamp het kampboekje. Dit boekje bevat alle praktische info die je nodig hebt voor het kamp, alsook het kampthema en enkele interessante weetjes (die misschien nog van pas kunnen komen).

De kostprijs voor het kamp bedraagt 165 euro (maaltijden en activiteiten inbegrepen). Gelieve ten laatste tegen 10 juni het bedrag over te schrijven op het rekeningnummer van de Verrekijker: BE89 0682 4823 8585, met vermelding van “kamp” en je naam.

Tot op het kamp!

Groetjes,
Jullie kampleiding (Tina, Astrid, Michiel, Sofie, Margaux, Miel, Luna, Marie, Robin, Lisa & Gilles)

Deel op Facebook