Zaterdag 24 november 2018 t.e.m. Zondag 25 november 2018: Weekend van de natuur
(jeugdwerking)
(wezels)Het is weer zover. Naar jaarlijkse gewoonte is het weer tijd voor het weekend van de natuur. Op deze activiteit blijven de wezels een heel weekend in het lokaal. De activiteit begint om zaterdag 9u. en eindigd zondag 12u. Voor zaterdagmiddag voorzien we geen eten dus breng zelf iets mee. De leiding zorgt voor een overheelijk avondmaal. Zaterdagnamiddag nemen we deel aan probeer et ut die plaatsvind in De Lichting. Neem niet teveel bagage mee. Wat verse kledij, schoenen, slaapzak, veldbed/matje/luchtmatras, wasgrief (tandenborstel, tandpasta, ...). Deze activiteit is volledig gratis.
Tot zaterdag
Jullie leiding
Zaterdag 24 november 2018: Dag van de natuur
(jeugdwerking)
(egels en castors) Zaterdag vliegen we erin! We zullen onze handen uit de mouwen steken om de hongerige vogels in nood te helpen. We hebben de wintervoeding en beschutting dit jaar in een nieuw (winter)jasje gestoken. Dus wat we allemaal zullen maken, komen jullie zaterdag te weten! We hebben natuurlijk ook enkele spelletjes voor jullie in petto.
Kom dus zeker zaterdag van 9 tot 12 uur naar ons lokaal ;)
Groetjes en hopelijk tot dan!
Zaterdag 8 december 2018: Miss en Mister Verrekijker
(jeugdwerking)

Het is weer zover! De Miss en Mister verrekijker verkiezing keert terug!. Op deze activiteit worden jullie getest op alle vlakken, van kennis en kracht tot creativiteit en samenwerking. Wie van jullie is een echte Verrekijker zoals het hoort?

Dus rakel maar alvast je kennis op van de natuur, graaf in je geheugen naar toffe verrekijkerweetjes en bereid je goed voor op dit dol dwaze spel vol verassingen!

We spreken dus zoals altijd af om 9u aan ons lokaal en stoppen om 12u met een nieuwe miss en mister verrekijker.

 

Vrijdag 21 december 2018: Filmavond
(jeugdwerking)

Na al die lange en lastige examens is het tijd voor wat ontspanning. We maken het gezellig in het lokaal, nemen er een hapje en een drankje bij en zetten ons klaar voor het witte doek. Als je wil mag je een dekentje of kussen meenemen. Deze activiteit begint om 18:30u in het lokaal. Omstreeks 21u00 keren de Egeltjes en Castors huiswaarts. Voor de Wezels duurt deze activiteit tot 23.15u.

Activiteiten feed